2015.10.20 - Gasztronómiai Est egyesületünk bejegyzésének 25. évfordulója jegyében
A rendezvény a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) támogatásával valósult megGyülekezünk... | Az Észak fotósa jó beállításra hajt! | Csinos hölgyek, kisfiú, csábító ételek - - a jó fotó minden kelléke összejött |
Béres János elnök ünnepi beszédet mond | A főszakács bevezetője már hagyomány | A fogások részletes bemutatása |
Gombás rizs, csirkeragu gombával | Gombával töltött csirkecomb | Sajtos gombanyárs |
Afrikai harcsa Jambart módra | Tárkonyos gombaeszenciás csirkeragu leves | Marhacomb gombamártással, knédlivel |
Első körben inkább kóstolgatunk... | Vendégeink sem szégyenlősködnek | Gyorsan fogy minden |
A közreműködő diákok és a főszakács Lutherán Lajos csapata dolgozott ránk | Angiék visszajáró vendégeink | Éva az Est főszervezője |
Régi tagjaink - most van alkalmuk beszélgetni | Dénes a zöld szekciós vendégeinkkel | János a BNPI képviselőivel egyeztet |
Még valamit hoznak! Meglepetés! | Jubileumi torta - tényleg meglepetés volt | No igen, gyűlnek az évgyűrűk... |
Most fotózzunk, később már nem lesz mit! | Miről suttognak a sarokban? | Bauerné Pannika szegte meg a tortát |
A nevezetes pillanat Pannika a jelenlevő tagok korelnöke | Gombagyűjtés! | Még a csipkebogyó is marcipánból volt |
Mindenkinek jutott legalább egy szelet | A kis ügyeskedő! | Ezért nektek kell majd mosogatni! |