MIGE
2024. május 20.
Bernát, Felícia

Tisztelt Gombásztársak!


Elérkeztünk a XV. Országos Gombásztalálkozó évéhez. Sajnos a bejelentett táborunk eladásra került - 5 éves érvényes szerződés - így kissé módosult a szállásunk. Ez a második, mióta az összejöveteleink tartanak. Remélhetőleg minél kevesebb bakival, és nagyon sok élménnyel.

Vásárosnamény Babus Jolán Kollégiuma vár bennünket, 2012.09.27-30. között félpanziós ellátással. Természetesen csütörtökön és pénteken is van lehetőség az érkezésre. A vasárnapi reggeli zárja a programot.

A szokásos ajándék helyett pénteken és szombaton szakvezető visz minket buszos kirándulásra. A helyszínek lesznek az idei meglepetések. A különleges és zárt helyek sok tanulni valót fognak mutatni a résztvevőknek! Szombat este visszatér a tábortűz kötetlen időtöltéssel. Természetesen szakmai megbeszélés, valamint a vetítések is meg lesznek szervezve.

A részvételi díj 3 éjszakára 15.200.- Ft; 2 éjszakára 11.100.-Ft

Az 50%-os előleg befizetés határideje június 15.
A névjegyzék és szobabeosztással együtt a különleges étkezési igény leadása a végösszeg fizetéssel egy időben, augusztus 17-ig lehetséges. Mivel kollégiumban leszünk, a határidők fontosak.

Bármilyen szakmai előadásra várom a régiek mellé az új jelentkezőket.

Régi segítőimet kérem az idei lebonyolítást is vállalják el.
Előre is köszönöm mindenkinek a munkáját és a jelentkezőknek, hogy biztosítják a találkozó sikerét.

Jó túrákon szép gombákat kívánok!

A meghívást tisztelettel átgyújtja:               


Kalauz József
programszervező

Szombathely, 2012. február 21.

A Miskolci Gombász Egyesület részéről a jelentkezések és befizetések ügyintézését Szűcs Béla végzi!