MIGE
2024. június 13.
Anett, Antal

Válogatás Horváth Tünde levelezőnk fotóiból

 

Régóta gondot jelent honlapunk szerkesztése során, hogy a tagjainktól, vagy levelezőinktől kapott fotók korábban (időnként jóval korábban) készültek a beküldés időpontjától. Jónéhány színvonalas alkotás ezért nem került fel eddig, egyszerűen nem találtam nekik helyet, apropót a honlapon rendelkezésre álló lehetőségek között.

 

Ma is kaptam egy ilyen küldeményt, Horváth Tünde szolnoki látogatónktól. Sajnos a sok szép fotó ebben az esetben is eltérő időpontokban készült és nem mind frissen. Viszont találtam bennük egy közös szálat: a legtöbb igazán jó felvétel az égbolt csodáiról, ég és víz találkozásáról szól.

 

Miért is ne lehetne olyan tematikus csoportosítású felvétel sorozatot is közzétenni, amely ugyan időben távolabb, de egy gondolat jegyében született? Egyenlőre az egyéni túrák között, de ha jónak bizonyul az ötlet, később akár külön galériákban.

A természettel kapcsolatos önálló témákról, elsősorban a fotók érdekességére, színvonalára, információs töltetére ügyelve - előnyben, de nem kizárólag csak gombákról.

 

Várom tagjaink és levelezőink ilyen szellemű összeállításait - meglátjuk, mit sikerül kihozni belőle?!

 

Szűcs Béla

szerkesztő