MIGE
2024. május 21.
Konstantin

Kedves Ismerőseink, Barátaink!

 

Örömmel tudatom, hogy idén is megrendezzük a Zempléni Gombafesztivált. A helyszín a Sárospataktól 4 km-re található Hercegkúton lesz: http://hercegkut.hu/ mégpedig a „Zemplén” gyermek- és ifjúsági táborban: http://zemplenudulo.info/ .

A tavalyi résztvevőknek ismerős lesz, hisz itt voltunk, sokunk megelégedésére. Az azonos helyszín viszont nem zárja ki, hogy újabb remek gombatermő helyekkel ismertessünk meg Titeket.

 
Az időpont 2013. július 26-27-28.

 
A fesztivál helyszíne egyúttal 60 fő szállását is tudja biztosítani, de a faluban még kb. további 80 fő talál különböző kategóriájú szállásokat. Erről bővebben (a kínálatról és az árakról - azonosak a tavalyival - ide kattintva olvashattok. Kérem szervezkedjetek és nálam jelezzétek, hányan és melyik szobát, szállást szeretnétek. Én csak az ifjúsági tábor és a 2 önkormányzati turistaház igényeit gyűjtöm össze, az igényesebb vendégeket megkérem, hogy maguk foglalják le a megfelelő vendégházat.


Étkezést a fesztivál ideje alatt tudunk biztosítani 1300,-Ft/nap félpanzió (reggeli és vacsora). Az is kérhet, aki máshol fog megszállni.


A program összeállítása még folyamatban van. De biztosra mondom a szebbnél-szebb túrákat, kirándulásokat és lesznek előadások is.

 

Melegen tudom ajánlani, hogy toldjátok meg a Gombafesztivál 3 napját és töltsetek el több napot ezen a csodás vidéken! Néhány ötlet:
Hercegkút nevezetességei: http://hercegkut.hu/?page_id=152
Sárospatakon A Rákóczi-vár http://www.rakoczimuzeum.hu/index.php/hu/ , a Nagykönyvtár http://www.patakarchiv.hu/ , a Végardó Fürdő http://www.vegardofurdo.hu/hun/ , Szent Erzsébet Ház http://www.rkegy.hu/, Sátoraljaújhelyen a Zemplén Kalandpark http://www.zemplenkalandpark.hu/

Kérem továbbítsátok meghívásunkat az egyesületek tagjai, barátaitok felé és május 25-ig jelezzétek részvételi szándékotokat, szállásigényeteket!
Szeretettel hívlak, várlak Titeket a Zempléni Gombász Egyesület és a Hercegkúti Önkormányzat nevében.

A találkozás reményében gombász baráti üdvözlettel:


Kőszeginé Tóth Judit
titkár
www.zge.hu
06/20/245-8426