MIGE
2024. június 14.
Vazul

RAJZPÁLYÁZAT EREDMÉNYHIRDETÉS

(Szűcs Béla írása)

 

A Jókai Mór Református Általános és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói részére 2005.11.24.-én, a gombakiállítás alkalmából meghirdetett rajz- és fotópályázat a 12.05.-én megtartott ünnepélyes eredményhirdetéssel eredményesen lezárult. Összesen 76 db rajzot küldtek be a gyerekek, ebből 13 számítógéppel készült. A tantestület előzetes bírálatát követően 48 db rajz került egyesületünkhöz. Fotót csak 3 felvételt kaptunk, számítógépen továbbítva.

 

A pályázat ötletadó rajza:

""

Mihály Flóra alkotása

 

A rajzokra az iskola szaktanárai helyezési javaslatot is adtak. Egyesületünk tagjai egyesületi ülésen bírálták el a pályaműveket, figyelembe véve a mikológiai szempontokat is. A végső sorrend az alábbi lett.

I. helyezett: Szabó Adrián 6.a osztály
II. helyezett: Nagy Dorottya (2 rajzzal) 4.b osztály
III. helyezett: Katona Eszter 7.b osztály

Rendezői különdíjat kapott: Hozdik Eszter 1.b osztályos tanuló. A fotók közül a lepketaplós felvételért díjat kapott: Nónay Fanni 3.c osztályos tanuló. Az első tíz közé sorolt további rajzok alkotói:

Tóth Csenge 4.b osztály
Bodnár Rebeka 1.c osztály
Szeszák Eszter 6.a osztály
Boutaleb Hamza 6.a osztály
Bíró Zsombor 4.b osztály
Bányi Attila 6.a osztály

A fenti rajzokat digitalizáltattuk és ígéretünkhöz híven megjelentetjük honlapunkon. Minden résztvevőnek gratulálunk, és reméljük, hogy találkozunk még! Akkorra remélhetőleg a galambgombának sem lesz már bocskora, a szarvasgomba nem hord kalapot - de az igyekezet és a humor megmarad!

Köszönjük az iskola tantestületének a pályázat támogatását és nem utolsó sorban Hodobay Mária és Szaniszlai Nagy Éva tagtársainknak az ötletet és a kitartó lebonyolítást!