MIGE
2017. május 23.
Dezső

Receptek

Recept neveSzerzőFotók
BodzalekvárHodobay Mária-
CsipkelekvárHodobay Mária-
Egybesült gombafasírtSzaniszlai Nagy Éva-
Gomba rakottasSzaniszlai Nagy Éva-
GombakrémBojtos Gézáné-
GombalevesSzaniszlai Nagy Éva-
GombamártásSzaniszlai Nagy Éva-
Gombás bonbonSzaniszlai Nagy Éva-
Gombás hústekercsSzilvásy Dénes-
Gombás kenyérSzaniszlai Nagy Éva-
Gombás kocsonyaSzaniszlai Nagy Éva-
Gombás lepénySzaniszlai Nagy Éva-
Gombás pudingSzaniszlai Nagy Éva-
Gombás rakott káposztaHodobay Mária-
Gombás rétes spenótlevéllelSzaniszlai Nagy Éva-
Gombás töltelékSzaniszlai Nagy Éva-
Gombás zakuszkaPásztor Zsoltné-
Gombás, sonkás palacsintaroládGortva Edit-
GombaszószHodobay Mária-
Kapros gombaHodobay Mária-
Kapros rókagomba kapros túrópogácsávalSzilvásy Edit-
Kökény lekvárHodobay Mária-
Medvehagyma krémSzilvásy Edit-
Medvehagyma leves töltött kucsmagombávalSzilvásy Edit-
Medvehagyma-krémes makaróni vajon párolt cseh kucsmagombávalSzilvásy Edit-
Medvehagymás pocsolyában fetrengő amúr szeletek trombitagombás, camembert sajtos gombócformájú krokettalSzilvásy Dénes-
Őszibarackos rókagombaSzilvásy Dénes és Edit-
Paradicsomos gomba-savanyúságHodobay Mária-
Pelmeni gombász módraHodobay Mária-
Sajtos gombasalátaSzaniszlai Nagy Éva-
Savanyított gombaHodobay Mária-
Somlekvár és szörpHodobay Mária-
Spanyol madárkaHodobay Mária-
Töltött almaGortva Edit-
Vesebabbal töltött cseh kucsmagomba salátaSzilvásy Edit-
Nemzeti Együttműködési Alap