2016.11.29 - Főző Klub ökosan: Gomba a konyhában - Szaniszlai Nagy Éva gombás étel főző bemutatója
Ismerkedés a májgombával Fotó: Szűcs Béla | A téli fülőke rejtelmeiről, tisztítás közben Fotó: F. Nagy Zsuzsanna | Géva-, laska-, májgomba, fülőke, pereszkék No és rizike, fűszerek - folyik az előkészítés Fotó: Szűcs Béla |
Gyorstalpaló tanfolyam gombaismeretből Ökológiai összefüggésben! Fotó: Szűcs Béla | Tejfölös sajtos gombaleves fülőkéből és laskából A Gasztronómiai Estek méltó versenytársa lenne Fotó: F. Nagy Zsuzsanna | Ne csak csináld, mondd is! Készül a gombasaláta Fotó: Szűcs Béla |
Összekeverni mi is tudjuk! Most épp Zsuzsa. Fotó: Szűcs Béla | Gombasaláta, amíg készül a következő fogás Fotó: F. Nagy Zsuzsanna | Elemezni kell, érvényesülni hagyni! Ezek az ízek! Fotó: F. Nagy Zsuzsanna |
Zsuzsa és a visszanedvesített gombák Trombitagomba, júdásfül, kucsmagomba Fotó: Szűcs Béla | Munkamegosztás a "konyhában" Fotó: Szűcs Béla | Fotózás előtt hozzá ne nyúljatok! Fotó: Szűcs Béla |
Gombával töltött palacsinta gombás öntettel Fotó: F. Nagy Zsuzsanna | Gombával töltött káposzta, baconbe tekerve Fotó: Szűcs Béla | A kész fogás, sütés után Sajnos eddigre már nagyon elteltünk! Fotó: F. Nagy Zsuzsanna |