MIGE
2020. július 12.
Dalma, Izabella

KEDVES MISKOLCI GOMBÁSZBARÁTAINK!

Az évek során sok szép közös élményben volt részünk. Ezt ez évben eddig is gyarapítottuk. Most egy újabb találkozóra hívunk Titeket.

 

2010. augusztus 6-7-8-án újra megrendezzük a ZEMPLÉNI GOMBAFESZTIVÁLT!

 

Az előző évek tapasztalataira építve szeretnénk még színvonalasabb, jobb hangulatú gombásznapokat rendezni.

 

A helyszín most Zemplén szívében, Újhutában lesz, ahol egy tábor területét kaptuk meg erre az alkalomra.

 A szállás faházakban lesz, közös zuhanyzóval. Nem egy luxus hely, viszont gyönyörű a terület és olcsó. 1600,- Ft/fő/éj.

Az étkezést mi oldjuk meg, napi 1000-1500,- Ft-nál nem lesz több. Ha valaki jobb minőségű szállást szeretne, az is lehetséges a faluban.

 

A program:  természetesen több túra gombázással, a gyűjtött anyagból gombakiállítás, gombaszépségverseny, (gombás) lepcsánka és kürtös kalács sütés , esti tábortűz nótázással, igény esetén pincelátogatás:-))...egyéb kulturális program.  Meghívásunkat elfogadta Dr. Vasas Gizella és Dr. Locsmándi Csaba, akik előadást tartanak a tejelő gombákról és a galócákról, egy csoport terepvezetői lesznek és minden bizonnyal minden lehetőséget megragadnak, hogy fantasztikus tudásukat átadják az arra fogékony hallgatóságnak

 

Jelentkezés: 2010. június 14-ig Szűcs Béla tagtársatoknál, vagy nálam a e-mail címen, telefonon a 06/20/245-8426 számomat  hívjátok.

Előleg: 1000,- Ft/fő, amit majd a június 14-i foglakozásotokon gyűjtök össze. Akik esetleg ezen a foglalkozáson nem lesznek ott, de jönni szeretnének a fesztiválra, forduljanak Szűcs Bélához!

 

A zempléni gombászok nevében szeretettel várom jelentkezéseteket!!

 

A találkozás reményében gombászbaráti üdvözlettel: Kőszeginé Tóth Judit, a ZGE titkára