MIGE
2020. július 12.
Dalma, Izabella

RAJZVERSENY EREDMÉNYHIRDETÉS 2006.

(Szűcs Béla írása)

 

A Jókai Mór Református Általános és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói részére 2006.10.24-én, a gombakiállítás alkalmából meghirdetett rajzpályázat a 12.11.-én megtartott ünnepélyes eredményhirdetéssel eredményesen lezárult. Összesen 66 db kézi rajzot és 16 számítógéppel készült rajzot küldtek be a tanulók.

A rajzokra az iskola szaktanárai helyezési javaslatot adtak. Egyesületünk tagjai egyesületi ülésen bírálták el a pályaműveket, figyelembe véve a mikológiai szempontokat is. A végső sorrend az alábbi lett:

 

 

Felsősök:

  1. Bányi Attila 7.a
  2. Molnár Kinga 7.a
  3. Czél Izabella 7.a

 

Alsósok:

  1. Tóth Brigitta 1.b
  2. Sőregi Soma 1.a, és Molnár Gyöngyi 2.c
  3. Farkas Fanni 3.b

 

Számítógépes:

  1. Bányi Attila 7.a
  2. Kerényi Márton 4.c, és Demjén Márton 4.c
  3. Zbuskó Bence

 

 

A helyezést elért kézzel készült rajzokat digitalizáltattuk és a számítógépen készültekkel együtt ígéretünkhöz híven megjelentetjük honlapunkon. Az abszolút I. helyezett Bányi Attila rajzát egyesületi rendezvényeinken ki fogjuk állítani. A díjazottakon kívül dicséretben részesítjük még Adorján Tamás és Flonta Richárd rajzát. Minden résztvevőnek gratulálunk, és reméljük, hogy találkozunk még!

 

Köszönjük az iskola tantestületének a rajzverseny támogatását és nem utolsó sorban Hodobay Mária és Szaniszlai Nagy Éva tagtársainknak a kitartó lebonyolítást!