MIGE
2024. március 28.
Gedeon, Johanna

GOMBÁS TÖLTELÉK

(Szaniszlai Nagy Éva)

 

 

Hozzávalók:

  • 6db tojás
  • 3 nagy szelet kenyér
  • 20-30 dkg előfőzött, lecsöpögtetett, apróra vágott gomba
  • 1 csapott kávéskanál szódabikarbóna
  • bors
  • kakukkfű

 

 

Elkészítés:

 

A 3 egész tojást 3 tojás sárgájával jól felverjük gépi habverővel, mint amikor piskótát akarunk készíteni.

Belekeverjük a fűszereket és a szódabikarbónát, belecsipkedjük a kenyérszeletek belét, hozzáadjuk az aprított gombát és óvatosan hozzákeverjük a 3 tojás kemény habját.

Úgy sütjük, mint a piskótát.

Rombusz alakra vágva tálaljuk.


Jó étvágyat!